24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

SMICON

Exposantenlijst 2024

SMICON

Over ons
Smicon is marktleider in het leveren van machines en totaaloplossingen voor de verwerking van verpakte en onverpakte voedingsmiddelen en organische afvalstromen. Sinds het begin van de jaren tachtig zijn wij bezig met de ontwikkeling, productie, assemblage en onderhoud van machines en systemen van staal en roestvrij staal. Onze uitgebreide interne capaciteiten stellen ons in staat al onze oplossingen volgens de hoogste normen te ontwikkelen, engineeren, produceren en bouwen.

Onze missie
Door voortdurende verbetering willen we de komende vijf jaar een leidende wereldspeler zijn op het gebied van recycling van voedselafval.

Onze visie
Wij zijn dé partner voor organisaties in de afvalverwerking en voedselproductie. Wij willen waarde toevoegen aan afvalstromen en bijdragen aan de circulaire economie.

Waarom Smicon?
• Ruim 40 jaar expertise in afvalverwerking en machines.
• Meer dan 1.000 machines die wereldwijd actief zijn, actief op elk continent.
• Uitgebreide interne engineering, productie en testen.
• 24/7 serviceondersteuning met onderhoudsoplossingen op maat.
• Breed machineportfolio, maar ook op maat gemaakte turnkey projecten

Ga met ons mee op onze reis naar een groenere, duurzamere toekomst door afval om te zetten in waardevolle hulpbronnen.

Interpom
In de AGF-verwerkende industrie is Smicon reeds sinds de jaren '80 jaren succesvol actief en inmiddels hebben de machines van Smicon een merendeel van de Nederlandse markt in het verwerken en vermoezen van AGF-reststromen in handen. 

Het versnijden, verpompen, filtreren en ontwateren van AGF reststromen wordt toegepast om hoeveelheden afval terug te brengen, tegen lagere transportkosten te vervoeren of om de resten te recyclen. De verkregen producten worden gebruikt voor diervoeder en/of de biogasindustrie.

Productgroep
Mechanisatie, Verpakking, Verwerking
Merk
AARDAPPELVERWERKENDE INDUSTRIE
Website Catalogus
Productgroep
Mechanisatie, Verpakking, Verwerking
Foto's
Producten
Merk
AARDAPPELVERWERKENDE INDUSTRIE