24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

GH ULMA

Exposantenlijst 2024

GH ULMA

GH N.V. is al meer dan 50 jaar actief in verpakkingsoplossingen voor België en Luxemburg. Onder de roepnaam GH-Ulma bieden wij een brede waaier aan machines aan geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten.

ULMA Packaging, de moederholding waarvan GH-ULMA deel uitmaakt ontwerpt en ontwikkelt sinds 1961 verpakkingsproducten en -diensten en innoveert om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Wat ons onderscheidt, is onze uitgebreide catalogus met geavanceerde technologieën, een vriendelijke en flexibele service en ons vermogen om kant-en-klare oplossingen te bieden. Daarom hebben we ons eigen onderzoekscentrum, waar we werken aan de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnologieën.

Onze wereldwijde visie wordt ondersteund door een netwerk van 7 kantoren en 20 dochterondernemingen, waardoor we een lokale service kunnen bieden. We hebben ook een netwerk van lokale distributeurs in meer dan 130 landen. Wij bieden het breedste scala aan machines en toepassingen op de markt, waaronder Flow Pack (HFFS), Thermoforming, Traysealing, Vertical (VFFS), Shrink Wrapping en Stretch Film verpakkingstechnologieën.

Wij maken deel uit van de industriële groep ULMA, een gediversifieerde businessgroep met meer dan 4.000 medewerkers verdeeld over 9 bedrijfsonderdelen: ULMA Advanced Forged Solutions, ULMA Agrícola, ULMA Architectural Solutions, ULMA Construction, ULMA Conveyor Components, ULMA Embedded Solutions, ULMA Handling Systems, ULMA Maintenance Services en ULMA Packaging.

Bij GH-ULMA hebben we er onze missie van gemaakt onze klanten de best mogelijke verpakkingsoplossingen aan te reiken, waarbij we naast aandacht voor de noden van hun productie ook nadruk leggen op kwaliteit, bescherming van het product, bewaring en duurzaamheid.


Website

Catalogus
Productgroep
Verpakking
Merk
ULMA PACKAGING, RAVENWOOD
Website & Catalogus
Productgroep
Verpakking
Merk
ULMA PACKAGING, RAVENWOOD





Contacteer ons!