24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

LUTOSA

Exposantenlijst 2024

LUTOSA

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR LEVERANCIERS DIE ONS KWALITATIEVE AARDAPPELEN KUNNEN LEVEREN OM DE LEKKERSTE BELGISCHE FRIET TE MAKEN

Lutosa produceert en verkoopt een heel gamma aan diepgevroren frieten en
specialiteiten (denappeltjes, duchesse aardappeltjes, spicy wedges, röstis, purees,…) en een Bio gamma. Het produceert ook voorgebakken versgekoelde frieten en gedehydrateerde aardappel-vlokken. Al deze producten worden aan de professionele wereld via groothandelaars verkocht, alsook aan de grote -en middelgrote distributie en aan de industrie.

Bij Lutosa leggen we ons al meer dan 46 jaar toe op het promoten van de heerlijke, veelzijdige aardappel. Verwerkt tot goudgele Belgische frietjes, smeuïge puree, knapperige röstis en een heleboel andere lekkere producten, vormen onze aardappelen de hoeksteen van elke keuken.
Van kantines tot cafés, van street food tot gastronomische restaurants.
Daarom hebben we een waardevol netwerk van landbouwers en distributeurs uitgebouwd, die allen één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben: gebruiksvriendelijke, diepgevroren of gekoelde aardappelproducten van de beste kwaliteit leveren, om de maaltijden die onze klanten bereiden een
bijzondere toets te geven.
Onze business is gebaseerd op sterke partnerships met onze distributeurs en klanten overal ter wereld. Vanuit onze passie, onze knowhow en ons trotse, Belgische erfgoed bieden we voor elke markt de beste oplossingen.

We willen de wereld gewoon plezier laten beleven aan de aardappel in al haar heerlijke vormen.

POTATOES TO THE WORLD

 

Website
Productgroep
Verwerking
Merk
LUTOSA
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Verwerking
Foto's
Merk
LUTOSA





Contacteer ons!