24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

TUMMERS FOOD PROCESSING SOLUTIONS

Exposantenlijst 2024

TUMMERS FOOD PROCESSING SOLUTIONS

Duurzaamheid en Innovatie Tummers Food Processing Solutions is een wereldwijd erkende leider in het ontwerpen en produceren van machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van Tummers, waarbij zij streven naar een minimale impact op het milieu door energiezuinige technologieën en duurzame praktijken. Innovatie drijft het bedrijf, dat voortdurend baanbrekende oplossingen ontwikkelt die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de voedingsindustrie.

Kwaliteit en Flexibiliteit Tummers streeft ernaar hoogwaardige, duurzame machines te leveren die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten. De oplossingen zijn ontworpen om operationele efficiëntie, betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud te garanderen, wat zorgt voor langdurige prestaties. Flexibiliteit staat voorop: Tummers past hun machines aan op de unieke productieprocessen van hun klanten en biedt een persoonlijke aanpak.

Kennis en Expertise Met meer dan veertig jaar ervaring combineert Tummers diepgaande branchekennis met geavanceerde technologische expertise. Dit stelt hen in staat om uitgebreide ondersteuning te bieden, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud, wat zorgt voor optimale resultaten voor voedselverwerkingsbedrijven wereldwijd.


Website

Catalogus
Productgroep
Mechanisatie, Verwerking, Voedselveiligheid, Onderzoek en ontwikkeling
Merk
E2E SteamClosure
Shape Created with Sketch.
Website & Catalogus
Productgroep
Mechanisatie, Verwerking, Voedselveiligheid, Onderzoek en ontwikkeling
Producten
Merk
E2E SteamClosure





Contacteer ons!